Instagramda Alışveriş Gelişiyor.



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda gelişen alışveriş hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitelerinin en çok kullanılanları arasında 1. sırada yer alan Instagram her geçen gün farklı kullanıcılara ulaşarak kullanıcı kitlesini genişletmeye devam etmektedir.

Instagram uygulamasının dikkat çekmesi ve her geçen gün büyümeye devam etmesinin en büyük nedeni ise fotoğrafa vermiş olduğu önemdir. Instagram fotoğraf alanına vermiş olduğu önemi her yapmış olduğu fotoğraf yeniliği ile bizlere ispatlamaktadır. Instagramın yapmış olduğu bu yenilikler bizler tarafından oldukça sevilmekte ve çokça kullanılmaktadır. Instagramın yapmış olduğu bu yenilikleri bizim görüş ve önerilerimizi dikkate alarak yapması Instagrama farklı bir boyut kazandırmıştır.

Fotoğraf paylaşımına verdiği önemin aynısını video alanına da yansıtan Instagram video alanında da büyük popülerlik yakalamayı başarmıştır. Bu yeniliklerden en belirgin olanları ise video süresi uzatma ve video görüntüleme sayacı olmuştur.



Instagram gün geçtikçe popülerliğini arttırmaya devam etmektedir. Bu popülerlik sayesinde Instagramı kullanan kişilerin amacları farklılık göstermeye başlamıştır. Kimimiz şahsi hesaplar açmakta, kimimiz ise satış hesapları açmaktayız. Son zamanlar artan satış hesapları sonrasında Instagram harekete geçmiş ve bu hesaplara destek sağlamak için farklı yenilikleri kullanıma sunmuştur. En son yapmış olduğu yenilik ile beraber satış hesaplarının profilinde iletişim butonunu kullanıma sunmuştu. Bu uygulama hem alışveriş yapanlar için hemde satış yapan hesap sahipleri için çok önemli bir özellik haline gelmiştir. Bu sayede alışveriş daha güvenli hale getirilmeye çalışılmıştır.

Son olarak Instagramda satış hesapları için yeni bir yenilik yapılmaya başlanmıştır. Bu yenilik sayesinde Instagramda satış hesaplarının paylaşmış olduğu resimlerin üzerine fiyatları yazılabilmekte ve resme tıklayınca ürünü daha detaylı anlatan sayfaların açılmasıdır. Bu özellik şuanda deneme aşamasında olmasına rağmen satış hesaplarının ve bizlerin beğenisini toplamayı başarmıştır.

En kısa süre içerisinde bu yeniliğin kullanıma sunulması beklenmektedir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın satış hesapları için geliştirmiş olduğu yenilikler hakkında bilgiler vermeye çalıştım umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek üzere.
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın   :)

Yorumlar