Instagram Fotoğraflar Gözükmüyor Sorunu

INSTAGRAM FOTOĞRAFLAR GÖZÜKMÜYOR SORUNU
Sosyal Medya platformu Instagram'da daha önce paylaşımını yapmış olduğunuz fotoğraf veya video görsellerini hesabınızda göremiyor veya tıklama yaptığınızda herhangi bir sorun ile karşılaşıyorsanız hesabınız buga takılmış olabilir. Bug görsel içeriklerin bir anda kaybolması veya donmasıdır.

Bu sorunun genel sebebi ise hesabınız bağlı olduğu bağlantı hatası veya sorunlarıdır. Aynı anda bir hesaptan birkaç sosyal ağa bağlantı yapıldığında ve anlık paylaşımlar yapıldığında bu tür hataları verebilir. Böyle bir sorun ile karşılaştığımızda ne yapmamız gerekiyor?

Hesabınızı Bug Etkisinden Kurtarmanın Yolları Nelerdir?
Bug veya spam altına girmiş bir hesapta görüntü netliği ve geçişleri olmaz. Sürekli olarak bekleme, donma veya tıklansada erişime kapalı bir durum alır. Hesabınızı bu etkiden kurtulması için sayfa geçmişinizi temizlemeniz ve çerezleri silmeniz tavsiye edilir. 
Sürekli olarak gezinti halinde olan bir sayfa bir müddet sonra bağlantı noktalarında kasma ve donma hatasına neden olmaktadır. Sonuç olarak sayfadaki fotoğraf, video ve diğer renkli paylaşım içeriklerine ulaşılmaz. Bu işlemlere rağmen Instagram fotoğraflar gözükmüyor sorunu ile karşılaşıyorsanız yapmanız gereken hesap ayarlarından yapılan hareket dökümü geçmişini silmeniz gerekmektedir. 

Yorumlar