Tatilde En Çok Instagram Kullanan Ülkeyiz



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle tatilde en çok Instagram kullanan ülke olmamız hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olarak bundan yaklaşık 5 yıl önce hayatımıza giren Instagram tüm dünyada büyük bir ses getirmiştir. Kullanımı zamanla artış gösteren Instagram fotoğraf paylaşımında büyük bir ün kazanmıştır. 
Bu kazanmış olduğu popülerlikte Instagramın yapmış olduğu yenilikler büyük etki göstermektedir.
Çünkü Instagram yapmış olduğu her yenilikte fotoğraf paylaşımına katkı sağlayan yeniliklere imza atmıştır.
Bu fotoğraf paylaşımının ardından video paylaşımında da büyük yenilikler yaparak video paylaşımını da arttırmıştır. Instagram bu şeklide en büyük sosyal paylaşım sitesi olmayı başarmıştır. 

Yapmış olduğu artış ile ülkeler genelinde bazı sıralamalara girmiştir. Ülkemiz genelinde oldukça fazla kullanılan Instagram dikkat çekici hale gelmeyi başarmıştır. Yapılan araştırmalar sonucuda en çok kullanılan ülkeler arasında yer aldığımız tespit edilmiştir. Uygulamanın her an kullanıldığı ülkemizde değişiklikler göstermektedir.



Ülkemizde bulunan ünlü kişiler bu kullanıma katkı sağlamaktadır. 
Bir diğer merek edilen sıralama ise yaz döneminde Instagram kullanımı. Bu konu takipçiler tarafından merakla beklenmekteydi. Bu meraka son vermek için Instagram yazın en çok kullanılan ülkeleri araştırmıştır.
Bu araştırmalar sonucunda ise yaz döneminde en çok Instagram kullanan ülkeler arasında yer aldığımız tespit edilmiştir. Aslında ülkemizde Instagram kullanımının genel olarak sevildiğiniz söyleyebiliriz. Bu sıralamalar sayesinde Türkiye adından her yerde söz ettirmeyi başarmıştır. Instagramda bu sebeplerden bir tanesi olmuştur.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın yaz döneminde kullanımından bahsetmeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı untmayın  :) 

Yorumlar