Instagram Ve Video Paylaşımı



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda video paylaşımı hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olarak bundan 5 yıl önce kullanıma sunulan Instagram herkes tarafından büyük ilgi görerek kullanılmaya başlanmıştır. Instagram fotoğraf paylaşımı açısından diğer sosyal paylaşım sitelerinin büyük rakibi olmayı başarmıştır.

Ülkemiz ve dünyada fotoğraf paylaşımının sevilmesi Instagramı kısa sürede zirvelere taşımaya öncülük eden en büyük etkenlerden bir tanesidir. Instagram fotoğraf paylaşımını ve kullanıcılarını arttırmak için her fırsatta yenilikler yaparak Instagram kullanımı daha cazip hale getirmeye çalışmıştır. Yapmış olduğu her yenilik ilede kullanıcılarının beğenisini kazanmış ve kullanıcı sayısını milyonlara ulaştırmıştır. Instagram yapmış olduğu yenilikleri kullanıcılarına beğendirebilmek için kullanıcılarının görüş ve önerilerini göz önünde bulundurmaktadır. Bu şekilde yapmış olduğu bütün yenilikler Instagram kullanıcılarının tarafından beğenilerek kullanılmaktadır.




Instagram bu şekilde yapmış olduğu yenilikler fotoğraf paylaşımına yeni bir akım getirmiştir. Instagram yapmış olduğu yenilikler sadece kullanıcıların beğenisine sunmakla kalmıyor aynı zamanda diğer sosyal paylaşım sitelerinin rakibi olmaktadır.

Instagram yapmış olduğu bu fotoğraf yeniliklerinden sonra video için yenilikleri yapmıştır. Instagram video ile ilgi yapmış olduğu yenilikler sonrasında video paylaşımında da birinci sıralara yerleşmeyi başarmıştır. Instagram video yenilikleri ile video sürelerini uzanmış aynı zamanda video görüntüleme sayacı yeniliklerini kullanıma sunmuştur. Instagramın bu video yenilikleri kısa sürede herkes tarafından beğenilmiş ve kullanılmaya başlanmıştır.

Instagram gelecek günlerde yapacağı yenilikleri kullanıcıları merakla beklemektedir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagram ve video paylaşımı hakkında bilgiler vermeye çalıştım.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın, takipte kalın
Yorum yapmayı unutmayın   :)

Yorumlar