Twitter Fotoğraflarımıza Nasıl Sticker Ekleyebiliriz?



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle çıktığı günden bu güne kadar çokça kullanıcı tarafından kullanılan twitter uygulaması olan sticker hakkında  bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

Sticker Nedir?

Sticker twitter da paylaşacağımız fotoğrafların üzerine istediğimiz farklı ve dikkat çekici emojiler koymamızı sağlayan bir programdır. Bu sticker uygulaması sayesinde fotoğraflarımız daha ilgi çekici hale gelmektedir. Bu sayede  daha ilgi çekiçi fotoğraflar sayesinde bizi takip eden kişilerin artması mümkün. 

Sticker’ler Görsellere Nasıl Eklenir?

Bazı koşullarda bu sticker uygulamasıyla twitter da karşılaşamaya biliriz. Ama korkmamıza gerek yok eğer twitter uygulamasına güncelleme yapmamış iseniz bu uygulamayla karşılaşamaya biliriz. Güncelleme yaptıktan sonra bu uygulamayı kullana biliriz. 

İlk olarak yapmamız gereken twitter uygulamasına giriş yapıyoruz ve sonrasında ise tweet atma ekranına geliyoruz ve fotoğraf ekleme bölümünden eklemek istediğimiz bir fotoğraf seçiyoruz. Fotoğrafı seçtikten sonra ekranın sağ alt köşesinde bulunan gülen yüz butonuna  tıklıyoruz ve buraya tıkladıktan sonra (FOTOĞRAF DÜZENLEME BÖLÜMÜNE) geçiyoruz ve tekrar ekranın sağ alt tarafında gülen yüz butonuna tıklıyoruz ve karşımıza çıkan birbirinden güzel emojilerden istediğimizi seçerek fotoğrafımızın üzerine ekleye biliyoruz.

Evet arkadaşalar bugün sizlerle Twitter uygulaması olan sticker hakkında bilgiler vermeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. 

Bir sonraki makalemde görüşmek üzere
Hoşçakalın, takipte kalın…
Yorum yapmayı unutmayın :) 

Yorumlar

  1. Merhabalar,

    Öncelikle faydalı içeriklerle zenginleştirdiğiniz başarılı platformunuz için sizleri tebrik ederiz.
    Sitenizde (http://filintas.blogspot.com.tr/2016/09/twitter-fotograflarimiza-nasil-sticker-eklenir.html​​​​​​​ buradan) Twitter takipçi arttırma hizmetlerimizle ilgili ufak bir bilgi notu ve sayfamıza ait bir link (http://www.sadeceon.com/twitter) paylaşma konusunda sizinle iletişime geçmek istedik.

    Bu konuda bir çalışma yapmamız mümkün olur mu sizlerle?

    Teşekkürler
    Ekrem Yüksel
    Marketing Specialist
    www.sadeceon.com
    marketing@sadeceon.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder