Instagram Video Kategorilemesi Üzerinde Çalışıyor.



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın video uygulaması hakkında yapacağı yenilikten bahsetmek istiyorum.

Instagram son zamanların en popüler fotoğraf paylaşım sitesi haline geldi. Bu büyümeye facebook ile yaptığı ortaklıkta oldukça katkı sağlamıştır. Bu güçlenmenin ardından ise son zamanlarda oldukça güncelleme yapmaya başladı ve bu güncellemeler halen devam ediyor.
Yapılan güncellemeler sayesinde Instagram uygulamasının yapısının da değiştiğini söyleyebiliriz.
Şuan yapılan güncellemelerin bir çoğunun fotoğraf paylaşımı ile ilgili olduğunu biliyoruz. Yapılan son açıklamaya göre artık video paylaşımı hakkında da bazı güncellemelere gidileceğini kullanıcılarına duyurmuştur.

Yapmış olduğu her güncelleme ile adından söz ettirmeyi başaran Instagram Video güncellemesi ilede adından söz ettireceği beklenmektedir.

Yapılacak olan bu yenilik ile beraber artık paylaşacağımız fotoğrafları kategorize edebileceğimizi söylemek isterim. Yani paylaşmış olduğumuz bir videonun hangi konu ile ilgili olduğunu belirleyip bu konu hakkında kategorize edebileceğiz.
Kısa süre içerisinde yapılması beklenen bu güncelleme ile video paylaşımının oldukça artması beklenmektedir.

Instagramın yapım aşamasında olan bu güncellemesi ile videoların paylaşımı ve izlenmesi daha keyifli hale gelecektir. Bu güncelleme deneme aşamasında. Fakat bazı bölgelerde bu kategorileştirme denenmeye başlanmıştır.

Instagram bu güncelleme ile ilgili belirli bir tarih vermese bile denemelere başladığını öğrenmek güncellemenin çok kısa bir süre içerisinde kullanıma sürüleceğini göstermektedir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagram video kategorilemesi üzerindeki çalışması hakkında bazı bilgiler vermeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın...

Yorum yapmayı unutmayın   :)

Yorumlar