Instagram Son Görülme Özelliğini Nasıl Kapatabilirim?

Milyonların kullandığı sosyal paylaşım sitesi olan Instagrama yeni bir özellik geldi.Son görülme özelliği ile yenilenen Instagramın bu yeni özelliğine dair tüm detaylar siz değerli okurlarımız için haberimizde..

 Instagram da süper bir yenil daha uzun zamandır beklenen ‘Son Görülme’ özelliği artık Instagramda da uygulanmaya başlanmıştır. 

WhatsApp ‘ ın ve bir çok  uygulamanın kullandığı son görülme özelliği artık Instagram da mevcuttur. Instagram takipçi satın alma mobil ödeme ile Yeni özellik sayesinde kullanıcılar DM’lerde (Doğrudan Mesajlar) konuştuğu kişilerin çevrimiçi durumunu görebilir.Bu özellik kişi hesabınızı takip etmese bile çalışır. 


     Instagram Son Görülme Özelliğini Nasıl Kapatabilirim?   

  Yukarıda da belirttiğimiz gibi Instagram whatsapp da Son Görülme ve Facebook Messenger’da Aktif olarak benzer bir yeni özellik test edildi.Uygulamanın Instagram Doğrudan Mesaj bölümüne girerek erişilebilir.Kullanıcı bu uygulamada çevrimiçi olduğun da  en son görüldüğü zamanı da gösteriyor.’Şuan aktif,Bugün aktif, 1 saat önce aktif  gibi zaman aralıkları belirtiliyor.
   
Seçenekler menüsünden aşağıdaki ekrana ulaşarak Instagram’ın Son Görülme özelliğini kapatabilirsiniz.

Yorumlar

  1. sosyal medya hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız ve çok ucuza instagram takipçi satın almak istiyorsanız bisosyalmedyayı ziyaret edebilirsiniz , bu konuda profesyonel bir şekilde sizlere hizmet sağlamaktayız , hizmet almak istiyorsanız canlı destekten bilgi alıp sipariş verebilirsiniz. instagram takipçi satın al

    YanıtlaSil

Yorum Gönder