Instagram’da Başkasının Hikayesini İndirmek

Sosyal Medya platformu Instagram'da hikayeler adı ile duyurulan özellik sayesinde anlık video ve görüntü paylaşımı yapabilmeniz sağlanmaktadır. Herhangi bir takipçinizin paylaşmış olduğu hikayeyi indirebilmeniz mevcuttur. Kendi paylaşmış olduğunuzun hikayeleri hiçbir ek uygulama olmadan da kaydedebilirsiniz. Gönderinizi paylaşırken ekranızın alt kısmında bulunan kaydet butonu ile cihazınıza kaydetebilirsiniz.

Paylaşımınızı tamamladıktan sonra kaydetmek isterseniz hikayenizin sağ üst kısmında bulunan (...) ikonuna tıklayarak açılan sekmede kaydet seçeneğini seçerek kaydetebilirsiniz. Başka bir kullanıcının hikayesini indirmek için Story Saver For Instagram uygulamasını kullanabilirsiniz.
Uygulamayı cihazınıza indirdikten sonra Instagram hesabınıza giriş yapınız. Ugulama cihazınızda kurulu olduğu zaman Instagram hesabınızın üst kısmından hikayeler kısmı buluncaktır. Hikayelere sağ tıklayıp Download yaparak indirebilirsiniz. Bu işlemi bilgisayarınızdan da yapabilir ve bilgisayarınızdan telefonunuza aktarma yapabilirsiniz. 

TELEFONUMA HİKAYEYİ NASIL AKTARABİLİRİM ?
 Bilgisayarınız üzerinden indirmiş olduğunuz hikayeyi tekrardan  Instagram üzerinden paylaşmak istiyorsanız bunun için mobil cihazlarınızdan ilgili gönderiyi paylaşmanız gerekmektedir. Bilgisayara indirdiğiniz gönderiyi ilk olarak telefonunuza aktarınız, bunun için USB kablodan yardım alabilir ya da WhatsApp üzerinden bir arkadaşınıza o gönderiyi göndererek Web WhatsApp’tan hızlı bir şekilde telefonunuza aktarılmasını sağlayabilirsiniz.



Yorumlar