Twitter Mavi Tik Başvurusu Yapma

TWİTTER MAVİ TİK HESAP ONAYLATMA
En çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter milyarlarca kullanıcısı tarafından sıkça kullanılmaktadır. Kullanıcıların birden fazla hesap açabildiği gibi başka kullanıcıların adına da hesap açabilmektedir. Bu sorunun çok kaynaklanmasından dolayı Instagram'da olduğu Twitter'a da mavi tik özelliği getirilmiştir. 
Bu mavi tik özelliğine sahip olabilmeniz için Twitter yönetimine başvurmanız gerekmektedir. Bu şekilde mavi tikli hesapların arama sonuçlarında en başlarda çıkması ve belirli konularda attıkları tweetlerin en üstte listelenmesi gibi çeşitli özelikler de mavi tik özelliğineden faydalanabilmektir.

MAVİ TİK BAŞVURUSU YAPMA 
Basit bir şekilde Twitter yöneticileri tarafından alabileceğiniz bu özellik sayesinde hesabınızı onaylatabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken verified.twitter.com adresine girmeniz gerekmektedir. Burada size ait olan ihtiyaçlarınız verilebilmektedir. İşleminiz daha hızlı bir şekilde hızlandırılmasını isterseniz öncellikli olarak Twitter profilinizdeki tüm bilgileri doldurmanız gerekmektedir. Profiliniz kişisel veya kurumsal olduğu gibi verilen bilgilere kişisel veya kurumsal hesabınızın ilgili detaylarını girmelisiniz.
Twitter onaylanmış hesap başvurusu için yapmanız gerek bir diğer işlem ise iletişim bilgilerinizi onaylamanız olucaktır.  Mail ve cep telefonunuzu da onaylı bir şekilde sisteme girdikten sonra sistem sizden kredi kartı bilgilerinizi istemektedir. Burada sizden herhangi bir ücret alınmamakta, sadece ileriki zamanlarda yapabileceğiniz kampanyalar vb. uygulamalar bu kredi kartı üzerinden ücretlendirilmektedir. 
Bu adımı da tamamladıktan sonra onaylanmış hesap başvurusu için son adıma geçebilirsiniz.Mavi tik başvurusundaki son adım ise hesap onaylatma formunu doldurmak. Site yönetimine kendinizi, yaptığınız işi ve neden hesabınızı onaylatmak istediğinizi anlatan mavi tik formunu mümkünse İngilizce dilinde yazarak yollamanız gerekiyor. Twitter’ın ilgili birimleri, başvurunuzu inceledikten sonra en geç 72 saat içinde size geri dönüş yapacaktır.

Yorumlar