İnstagram Takipçilerim Neden Azalıyor?

 Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle Instagram'da takipçilerin düşüşleri hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal Medya platformu Instagram her geçen gün yeni güncellemeleri ile karşımızda. Son olarak birçok kullanıcının takipçilerinde düşüşler yaşanmıştır. Bu sorunun nedeni Instagram'ın yeni yapmış olduğu güncellemeden kaynaklanmaktadır. 
Instagram'da takipçilerinizin zaman zaman arttığı gibi çok hızlı bir şekilde düşüşler yaşandığını görebilmektesiniz. Bu sorunun aslında bir çok nedeni bulunmaktadır. Malumunuz Instagram gün geçtikçe büyüyen güzel bir platform. Herkes birbirini takipçi satın alarak geçme derdinde :)


Bilmeniz gereken en önemli detay Instagram olmadığını bilmeninizi isteriz. Bu sorun sizden de kaynaklanabilmektedir. Siz hesabınızın aktifliğini sürdürmediğiniz takdirde düşüşlerin az da olsa olduğunu göreceksiniz. 

Bir diğer sorun ise Instagram'ın yapmış olduğu güncellemede aktifliği olmayan hesapları kapatmasında kaynaklanıyor. Instagram aldığı karar neticesinde kısa zaman içerisinde kullanılmayan bot hesapları da kapatabilmektedir.


Evet arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da takipçilerin düşüşleri hakkında bahsetmeye çalıştım.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...

Hoşçakalın 😊

Yorumlar

  1. sosyal medya hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız ve çok ucuza instagram takipçi satın almak istiyorsanız bisosyalmedyayı ziyaret edebilirsiniz , bu konuda profesyonel bir şekilde sizlere hizmet sağlamaktayız. instagram takipçi satın al

    YanıtlaSil

Yorum Gönder