Instagram Fotoğraf Düzeltme İçin En İyi 5 Uygulama



  Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle Instagram'da en iyi 5 uygulama hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

  Instagram'da bazı fotoğraflarınıza veya videolarınıza efekt vermek isteyebilirsiniz. Bugün sizin için hazırladığım makalemde 5 uygulama hakkında bahsetmek istiyorum. İşte 5 Uygulama ;

1:SPLİT LENS

  Split Lens uygulaması iPhone ve iPad mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz yeni bir fotoğraf uygulaması. Geliştiricisine göre Instagram'a karşı güçlü bir alternatif olarak ortaya konulan uygulama, bünyesindeki onlarca farklı ve gelişmiş filtreyi fotoğraflarınızı daha çekici hale getirebilmek için sizlere sunuyor.

2:PİCLAB

  PicLabWindows Phone’lu akıllı telefonunuzla çektiğiniz fotoğraflar üzerinde çeşitli düzenlemeler yapmanıza imkan tanıyan bir fotoğraf uygulamasıdır. Tamamen ücretsiz olan uygulama ile fotoğraflarınıza filtre eklemekten renk ayarına kadar pekçok düzenleme işlemini kolay bir şekilde yapabilirsiniz

3:LAYOUT

  iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu fotoğraf düzenleme uygulaması temel olarak fotoğraflarınızı kullanarak size özgün kolajlar yaratmanızı, fotoğraflarınızı dilediğiniz şekilde karıştırmanızı ve oluşturduğunuz kolajları dilediğiniz arkadaşınızla veya aile üyenizle paylaşmanızı mümkün kılıyor.

4:FRAMATİC

  Framatic uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda bulunan fotoğraflarınızı kullanarak en güzel çerçeveleri eklemenize izin veriyor ve ayrıca bu fotoğraflardan kolajlar hazırlamanıza da imkan tanıyor. Dolayısıyla hem birden çok anınızı tek bir seferde paylaşabiliyor ve çerçeveler sayesinde daha çekici görünmelerini sağlayabiliyorsunuz.

5:REPOST & SAVE

  Android işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz Repost & Save for Instagram uygulaması, bir kullanıcının paylaştığı görselleri kolayca indirebilmeniz için pratik bir çözüm sunuyor. Video veya fotoğrafları cihazınıza kaydedebileceğiniz gibi, diğer sosyal ağlara da reklamsız ve filigransız şekilde paylaşmanıza imkan sağlıyor.


 Evet arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da en iyi 5 uygulama hakkında bahsetmeye çalıştım.

 Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.


 Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...

 Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayınız :)

Yorumlar