Instagram'da Kullanıcı Engelleme Ve Kullanıcı Engelini Kaldırma

   Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da kullanıcı engelleme ve kullanıcının engelini kaldırma hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

 Instagram Kullanıcı Engelleme 

   Instagram üzerinden sizi rahatsız eden veya sizi takip etmesini istemiyorsanız kullanıcıyı engellemek için ilk olarak Instagram hesabınıza giriş yapınız. Daha sonra engellemek istediğiniz kullanıcının profiline giriniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta ikonuna tıklayınız. Ekranda açılan seçenekler içerisinde Kullanıcıyı Engelle butonunu seçerek kullanıcıyı engelleyebilirsiniz.


Instagram Engellenen Kullanıcın Engelini Kaldırma 

  Engellediğiniz kişinin engelini kaldırmak için ilk olarak Instagram hesabınıza giriş yapınız. Daha sonra engelini kaldırmak istediğiniz kullanıcın hesabına giriniz. Hesap sayfasında sağ üst köşesinde bulunan üç nokta ikonuna tıklayınız. Açılan ekranda seçenekler kısmından Kullanıcın Engelini Kaldır butonuna tıklayarak engeli kaldırabilirsiniz.


 Evet arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da kullanıcı engelleme ve kullanıcı engelini kaldırma hakkında bahsetmeye çalıştım.


 Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

 Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...


 Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayınız :) 

Yorumlar