Instagram'da Fotoğraf Veya Video İndirme Nası Yapılır ?

  Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle Instagram'da fotoğraf veya video indirme hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

  Instagram'da gezinirken bazı paylaşımlar hoşunuza gidebilir ve bu paylaşımları cihazınıza kaydetmek isteyebilirsiniz. Bu paylaşımları nasıl indirebilirim diye merak ediyorsanız bunun için basit birkaç işlem yapmanız yeterli olacaktır.

  Instagram' da yer alan paylaşımları bilgisayarınıza indirmek istediğinizde http://torchbrowser.com/ veya http://www.instadown.com/ linklerini kullanmanız gerekmektedir. Beğendiğiniz paylaşımın üzerine tıklayarak bu paylaşımın URL'sini kopyalayarak linklerdeki ilgili alanlara yapıştırmanız ve indirme butonlarına tıklayarak işlemleriniz tamamlayabilirsiniz.

  IOS işletim sistemine sahip cihazlarda paylaşım indirmek istediğinizde AppStore'da bulunan iBlot Downloader & Manager uygulamasını kullanmanız mümkündür. Ücretsiz olan bu uygulama ile sadece Instagram'daki değil aynı zamanda Youtube ve benzeri platformlarda yer alan paylaşımları cihazınıza indirebilirsiniz.

  Android işletim siteminde sahip olan cihazlarda paylaşım indirmek istediğinizde yapmanız gereken Google Play Store mağazasından InstaSave uygulamasının Pro versiyonunu indirmeniz gerekmektedir. Bu uygulamanın normal versiyonunda sadece fotoğraf ile ilgili işlemler yapılabilirken Pro versiyonunda ise aynı zamanda videolar ile ilgili işlemler yapmanız mevcuttur. 

 Bu işlemler için yapmanız gereken tek şey beğendiğiniz paylaşımın sağ üst kısımdaki üç nokta simgesinde bulunan Paylaşımın URL'sini kopyalamak olacaktır. Bu işlemler sayesinde beğendiğiniz paylaşımları kolay bir şekilde cihazlarınıza indirebilirsiniz.


 Evet arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da fotoğraf veya video indirme
 hakkında bahsetmeye çalıştım.

 Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

 Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...

 Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayınız :)

Yorumlar