Instagram hesap onaylatma formu

Instagramda onaylı profil yapmak isteyenler neler yapmalı? Instagram onaylı profiller bildiğiniz gibi mavi tik yani (Verified) simgesiyle gösterilmektedir.Instagram'ın resmi internet sayfasında yer alan bilgilere göre şu anda sadece Ünlü kişiler hesabını onaylatarak Instagram'da mavi tik işaretini alabiliyor.

Şu anda ülkemizde Instagram kullanıcıları arasında sadece bazı ünlü isimlerin hesabı onaylı olmaktadır.
Instagram'da hesap onaylatma birkaç yıldan beri Türk kullanıcılar için de geçerli . Cem yılmaz gibi birçok ünlü ismin yanı sıra Instagram fenomenleri de hesaplarını onaylı hale getirdi.



Onaylı hesap satın almak isterseniz bu işi yapan kişilerden satın alabilirsiniz ancak elinizdeki hesabı onaylatma şansınız yok. Onaylanmış bir hesap satın alarak firmanızı koruma altına alabilirsiniz. Onaylı Instagram hesapları için şu anda istenen fiyat 3000 lira civarındadır, tabi bu kişilerden hesap satın almak ne kadar güvenilir onu bilemeyiz.
Onaylı hesap olabilmek için büyük bir marka, ünlü bir isim ya da Instagram fenomeni olmalısınız. Genel olarak birkaç milyon takipçiye ulaşan Instagram fenomenleri hesaplarını onaylatabilmektedir. 
Sonuç olarak tanınmış bir kişi iseniz , hesabınızı onaylatmanın tek yolu mail aracılığı ile Instagram yetkilileri ile temasa geçmektir. 

Yorumlar