instagram hesabımı dondurdum açamıyorum

Günümüzde çok yaygın olarak kullanılan ve kullanıcı sayısı 100 milyona yaklaşan instagram hizmeti çoğu insanın kullandığı sosyal medya platformu olmuştur. İnstagramla ilgili bir çok güzel oluşumun yanında çeşitli sorunlarda dile gelmektedir. Örnek olarak instagram hesabını donduran sonra da kendi hesabına erişemeyenler ve bu konudan şikayetçi olan çok sayıda kullanıcı bulunmaktadır fakat bunun için paniğe girmenize gerek yoktur. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi hatırlıyorsanız çok kolay bir şekilde hesabınıza tekrar ulaşabilirsiniz.
Hesabınızı dondurduktan hemen sonra açamazsınız açmak için en az 2 gün geçmesi sonucunda hesabınıza erişim sağlayabilmektesiniz eğer hemen açmak isterseniz karşınıza kullanıcı hatası ve ya şifre hatası gibi sorun alırsınız. Hesabınızı dondurduktan sonra şifrenizi unutursanız tekrar hesabınıza erişemezsiniz ve yeni şifre talebinde bulunamazsınız. Eğer şifreniz doğru fakat yine de giriş yapamıyorsanız instagram yönetimi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. İnstagram hesabınızı dondurdunuz ancak açamıyorsunuz telefondan açmayı denemelisiniz yinede olmuyorsa pek çok kullanıcın yaptığı gibi instagram uygulamasını silip tekrardan kurulum yapıp giriş yapmayı deneyebilirsiniz.
İnstagram hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız instagramımı kalıcı olarak silme linkini kullanarak hesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz.
Eğer şifreyi unuttuysanız şifremi hatırlamıyorum linkinden yardım alabilirsiniz. İnstagram hesabınıza hiçbir şekilde ulaşamıyorsanız başka üyelik açmanız gerekmektedir. İnstagram hesabınız yoksa kaydol bölümünden hesap açabilrsiniz .

Yorumlar