instagram canlı yayın özelliği

Herkesin bildiği gibi ardı arkası kesilmeden yeni güncellemeler getiren instagram.
Bu seferde bomba gibi bir özellikle bizi şaşırttı. Aslında şaşırdık demek pek doğru olmayacak çünkü beklediğimiz bir güncellemeydi. Beklenenden daha fazla ilgi gören bu özellik açık konuşmak gerekirse bizimde dikkatimizi fazlasıyla çekti. Bu konudada incelemelerimiz ve araştırmalarımızca instagram hakkında yeni güncellemeleri ve haberleri paylaşan http://sosyallem.blogspot.com.tr/ sitesi dikkatimizi çekti. Instagramda canlı yayını ilk duyuran ve bu konu hakkında bizi oldukça detaylı bilgilendirdiği için kendilerine teşekkür ediyoruz. Olabildiğince instagram hakkında bilgi sahibi olabilmek ve tam hakimiyete ermek için var gücümüzle sizler için araştırmalar yapıyor ce uğraşıyoruz.
Gelen güncellemeyle beraber instagram kullanım oranını 2'ye katladığı inkar edilemez.
Özellikla akşam saatleri yoğun bir şekilde kullanılan bu özellik. instagram kullanıcılarına hem keyifli vakitler geçirtiyor hemde bizleri sıkıntıdan kurtarıyor :)
Biz her zaman emeğe saygı duymaktayız. Getirdiği bu özellikle instagram alkışı hakediyor doğrusu..
Araştırmalara göre instagram her geçen gün daha büyük kitlelere ulaşıyor.
Lakin hala instagram nedir diyen arkadaşların olduğunu duyduk. Bu üzücü olsada bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diyor ve makalemizin sonuna geliyoruz..

Bizi okuduğunuz ve değerli vaktinizi bizlere sunduğunuz için sizlere bir teşekkürü borç biliriz.
Saygılar ve sevgiler.

Yorumlar