Instagramda Ünlülerin Paylaşımları



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle farklı yetenekleri ile ünlü kişilerin Instagram paylaşımlarını sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Instagram kullanımı hem ülkemizde hemde dünyada yaygınlaşan en popüler sosyal paylaşım sitesidir.
Bu sosyal paylaşım sitesinde günde milyonlarca kişi paylaşım yapmaktadır. Bu paylaşımları yapan kişiler takipçileri ile paylaşmaktadır.

Ünlülerin Instagram hesaplarıda hayranları tarafından takip edilmektedir ve ünlülerin yaptığı her paylaşım Instagramda olay yaratmaktadır.
Şimdi sizlerle beraber bu ünlülerin paylaşımlarını inceleyelim.

1) Aleyna Tilki

Aleyna tilki son zamanların en çok konuşulan isimleri arasındadır. 16 yaşında olmasına rağmen elde etmiş olduğu başarı herkes tarafından konuşulmaktadır. Yaşının küçük olması eleştirilmesine sebep olmuştur.  Şuanda da instagram da 572.000 takipçisi bulunmaktadır.


























2) İdo Tatlıses

İbrahim Tatlısesin oğlu olan İdo şarkıları ve farklı tarzı ile ün kazanmış bir kişidir. Instagramda şuanda 488.000 takipçisi bulunmaktadır.



























3) Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy hem yakışıklılığı ile hemde yetenekli oyuculuğuyla ün kazanmış bir başka ünlüdür. Hatta genç kızların sevlisi haline gelmiştir. İçerde filmi ilede gündemdeki yerini korumaktadır. Şuanda Instagramda 1.4 milyon takipçisi bulunmaktadır.




















4) Zeynep Çamcı

Zeynep Çamcı güzelliği ve oyunculuğu ile ün kazanmış bir diğer ünlümüzdür. Sinema ve dizilerdeki oyuncuğu ilede herkezi kendine hayran bırakmaktadır. Şuanda Instagramda 373.000 bin takipçisi bulunmaktadır.


























Evet arkadaşlar bugün sizlerle bazı ünlülerin Instagram paylaşımları ve takipçileri hakkında bilgiler vermeye çalıştım .

Umarım sizler için keyifli bir okuma olmuştur.
Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın, takipte kalın
Yorum yapmayı unutmayın  :)

Yorumlar