Instagramın Türkiyede Kullanımı



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın türkiyede kullanım miktarından bahsetmeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım siteleri arasındaki sıralamalarda 1. sıralarda yer alan Instagram her geçen gün yapmış olduğu yenilikler ile daha fazla kullanıcıya ulaşmayı başarmaktadır.  Instagram fotoğraf paylaşımı ile almış olduğunu beğeniyi arttırmak için her geçen gün faklı güncellemeler yaparak bu güncellemleri kullanıcılarına duyurmaktadır ve kullanımına sunmaktadır. Instagramın yapmış olduğu bu yenilikler kullanıcıları tarafından çokça beğenilmektedir.

Instagramın yapmış olduğu bu yenilikler sadece fotoğraf alanında değil aynı zamanda video alanında olmaktadır. Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu video yenilikleride kullanıcıları tarafından beğenilmiş ve video paylaşımında artış gözlemlenmiştir.

Instagramın yapmış olduğu hem fotoğraf hemde video yeniliklerinin kullanıcıları tarafından beğenilmesinin en büyük nedeni Instagramın bu yenilikleri yaparken kullanıcılarının görüş ve önerilerini göz önünde bulundurmalarıdır.




Ülkemiz ve dünyada fotoğraf paylaşımının sevilmesi Instagramı olumlu yönde etkilemiştir. Hatta ülkemiz milyonlarca kişinin kullandığı Instagram her geçen gün farklı kullanıcılara ulaşmaya devam etmektedir.
Yapılan araştırmalar sonucunda ülkemizde Instagram kullanan kişi sayısının 22 milyonu geçtiği tespit edilmiştir. Bu rakam mükemmel bir rakamdır. Ülkemizde Instagrama olan ilgiyi gözler önüne sermektedir.

Instagram sadece ülkemizde değil farklı ülkelerde de milyonları aşan kişilerin kullandığı bir uygulama haline gelmiştir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın ülkemizde kullanım sayısından bahsetmeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın :)

Yorumlar