Instagramda Videolarımızın Arka Planına Müzik Ekleme



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda videolarımızın arka planına nasıl müzik ekleyebileceğimizi anlatmaya çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitelerinin en popüleri haline gelen Instagram her geçen gün takipçilerini arttırarak büyümeye devam etmektedir. Instagramın bu denli büyümesinin en büyük etkeni fotoğraf paylaşım içerikli olmasıdır.

Ülkemiz ve dünyada fotoğraf paylaşımının aşırı sevilmesi Instagramın büyümesindeki en büyük etkendir. Instagramın fotoğraf paylaşımına verdiği önemde bu büyümede en büyük etkenlerdendir.
Instagram yapmış olduğu her yenilik ile takipilerin beğenisi toplamayı ve farklı kullanıcılar kazanmayı başarmıştır. Yapmış olduğu her yenilikte fotoğraf paylaşımına verdiği önemi göstermektedir. Instagram fotoğraf paylaşımına verdiği önemi diğer paylaşımlara da vermeye başladı.

Son zamanlarda yapmış olduğu yenilikler ilede video paylaşımını büyük ölçüde arttırmayı başarmıştır. Instagram diğer rakiplerinden ayıran en büyük özellik sadece fotoğraf ve video içerikli paylaşımların yapılması.
Yapmış olduğu video süresi uzatma ve video çözünürlülüğünü arttırma çalışmaları ile takipçilerinin beğenisini kazanmayı başarmıştır.






Video paylaşımının artması ile birlikte farklı akımlar ortaya çıkmıştır. Bu akımlardan en çok öne çıkanı ise videoların arka planına müzik eklem oldu. Karşımıza çıkan bütün videoların nerdeyse hepsinin arka planında müzik bulunmaktadır.

Peki videoların arkasına müzik nasıl yüklenir gelin hep beraber öğrenelim.
Bu işlemi gerçekleştirmek oldukça basit. Akıllı telefonlarımıza her hangi bir videoya müzik ekleme programını indirmemiz yeterli. İndirme işlemini gerçekleştirdikten sonran galerimizden istediğimiz her videonun arka planına müzik ekleyebiliriz.

Ever arkadaşlar bugün sizlerle Instagram videolarının arka planına nasıl müzik ekleyebileceğimizi anlatmaya çalıştım.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın, takipte kalın
Yorum yapmayı unutmayın   :)

Yorumlar