Instagramda Fotoğraflarınızın Işığını Snapseed İle Ayarlayın



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda paylaşacağımız fotoğrafların ışıklarını ayarlayabileceğimiz bir uygulamadan bahsetmeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitelerinin 1 numaralı ismi olan Instagram fotoğraf paylaşımında en çok kullanılan siteler arasına adını yazdırmayı başarmıştır. Instagram bu başarısını her geçen gün arttırmaya da devam emektedir. Instagram gibi fotoğraf paylaşımına ağırlık veren bir site bulunmadığı için Instagram bu alandaki başarısına tek başına devam etmektedir.

Fotoğraf paylaşımının ülkemiz ve dünya genelinde sevildiğini hepimiz biilmekteyiz. Fotoğraf ile ilgili paylaşımlarını Instagramda dilediği gibi yapabilmektedir. Instagram yapılan paylaşımları dahada sevdirmek için yenilikler yapmaktadır. Instagramın yapmış olduğu bu yenilikler kullanıcılar tarafından takdir edilerek kullanılmaktadır. Instagram yapmış olduğu bu yenilikleri kullanıcılarının görüş ve önerilerini göz önünde bulundurarak yapması beğenilmesinde büyük önem taşımaktadır.

Fotoğraf paylaşımı yaparken Instagramın bize sunmuş olduğu fotoğraf düzenleme gereçlerini kullanabilmekteyiz. Bu düzenlemeleri kullanarak fotoğraflarınız daha kaliteli ve dikkat çekici hale gelmektedir. Bu şekilde fotoğraflarınıza olan ilgi artmaya başlayacaktır.



Fakat bazen çekmiş olduğumuz resimleri paylaşırken karanlık çıktığını veya ışığın az olduğunu tespit ederiz. Bu durumda yardımımıza Snapseed fotoğraf düzeleme uygulaması imdadımıza yetişiyor. Bu uygulama sayesinde fotoğraflarımızı daha canlı hale getirebilmekteyiz.  Bu uygulama işlevselliği bakımından çokça kullanılmaktadır.

Instagramın fotoğraf paylaşımına vermiş olduğu ağırlık fotoğraf düzenleme uygulamalarında yenilerini kullanımımıza sunduğunu görmekteyiz.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda fotoğraflarımın ışığını daha güzel ayarlaya bileceğimiz bir fotoğraf düzenleme uygulamasından bahsetmeye çalıştım.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın, takipte kalın.
Yorum yapmayı unutmayın  :)

Yorumlar