Instagramda Fotoğraflarınızın Beğenilmemesi



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda paylaşmış olduğumuz fotoğraflara neden beğeni gelmedi hakkında sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Sosyal paylaşım siteleri arasındaki yerini uzun süredir 1.sıralarda koruyan Instagram herkes tarafından kullanılmaktadır.
Instagram kullanıma sunulduğu günden bu güne kadar fotoğraf paylaşımına ayrı bir akım getirmiştir. Instagram bu akımı ile kısa sürede adını milyonlarca kişiye duyurmayı başarmıştır. Instagramın halen daha milyonlarca kişi tarafından kullanıldığı hepimiz bilmekteyiz. Şuana kadar Instagram gibi fotoğraf paylaşımına ağırlık vermeyen bir sitenin bulunmaması Instagramı birinci sıralara taşıyan en önemli etkenlerden bir tanesidir. Instagram bu birinciliği korumak için her fırsatta farklı yenilikler yaparak kullanıcıların ilgisini kazanmaktadır. Fotoğraf paylaşımı ile alakalı yapmış olduğu bu yenilikler kullanıcıları tarafından son derece beğenilmektedir. Yapmış olduğu yeniliklerin beğenilmesinin en büyük sebebi yenilikleri kullanıcıların görüşlerini göz önünde bulundurarak yapmasıdır.

Ülkemiz ve dünyada fotoğraf paylaşımının sevilmesi sonucunda her gün Instagramda milyonlarca paylaşım yapılmaktadır. Bu paylaşımların adeti her gün artış göstermektedir.

Fakat bu şekilde paylaşım yapan kişilerin bazı sorunları olmaktadır. Bu sorunlardan en belirgini fotoğraflarına istediği beğeniyi alamamalarıdır.



Bu soruna çözüm getirelim.
İlk olarak paylaşımlarımızın kaliteli olmasına dikkat etmeliyiz. Fotoğraflarınızı kaliteli hale getirebilmek için Instagramın biz sunmuş olduğu fotoğraf düzenlemelerinden yararlanabiliriz.
Bunun yanında fotoğraflarımıza hashtag kullanımı ekleyebiliriz. Bu şekilde fotoğraflarınız daha dikkat çekiçi hale gelerek beğenileriniz artacaktır.
Sonrasında ise fotoğraf paylaşımı zamanlarımıza dikkat etmemiz gerekmektedir. Herkesin aktif olduğu saatlerde paylaşım yapmaya özen gösteriniz. Bu zamanları fenomen hesaplardan örnek alarak belirleyebiliriz. Birde çok sık paylaşımlardan kaçının. Günde 4 ya da 5 paylaşım yapmaya çalışın.

Bu işlemlere özen gösterdiğiniz zaman beğenilerinizin arttığını göreceksiniz.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda paylaştığımız fotoğrafların beğenisini nasıl arttırabileceğimizi anlatmaya çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın   :)

Yorumlar