Instagramda Bulunan Hesabımızı Geçici Olarak Kapatma



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda bulunan hesabımızı nasıl dondurabileceğimizi anlatmaya çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagramda milyonlarca kişi bulunmaktadır. Bu kullanıcıların çoğu Instagram uygulamasını aktif bir şekilde kullanmaktadırlar. Kullanıcılar Instagramın sunmuş olduğu fotoğraf ve video paylaşımını çılgınlar gibi kullanmaktadırlar. Bu paylaşımlar her geçen gün artış göstermektedir.
Bu şekilde Instagram en çok fotoğraf ve video paylaşımı yapılan site haline gelmektedir. Instagram bu ilgi karşısında ilgisiz kalmıyor ve her geçen gün yenilikler yapıyor. Bu yenilikler genellikle fotoğraf ve video paylaşımı üzerine yapılmaktadır. Yapılan bu yenilikler kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmektedir.
Aynı zamanda yapmış olduğu yenilikler ilede diğer sosyal paylaşım sitelerinin korkulu rüyası haline gelerek bu sitelere rakip olmuştur. Bu yeniliklerine Instagram hız kesmeden devam etmektedir.

Instagramda şuanda yapılan araştırmalara göre 500 milyonu aşan kullanıcıya ulaştığı tespit edilmiştir.
Bu kullanıcıların bazıları Instagram kullanımına ara vermek istemektedir. Bunun için genellikle hesap dondurma işlemini yapmaktadırlar. Bu işlemi yaparak geçici olarak hesapları dondurmaktadırlar. Sonrasında tekrardan hesaplarını kullanabilmektedirler.



Bunu için yapılması gerekenler oldukça basittir. Hesabı dondurmak için bilgisayar sisteminden yararlanmak gerekmekedir.
İlk olarak bilgisayar sistemi üzerinden Instagram adresimize giriş yapıyoruz. Sonrasında ekranın sol üst köşesinde bulunan profil butonuna tıklayarak profilimize geçiş yapıyoruz. Profilimize geçiş yaptıktan sonra ekranın sol üs köşesinde bulunan (PROFİL DÜZENLE) butonuna tıklıyoruz ve karşımıza çıkan sayfanın en alt kısmında hesabı geçici olarak kapat butonuna tıklayıp hesabımızı geçici olarak kapatıyoruz.
Hesabımızı tekrar açmak istediğimiz zaman Instagrama giriş yapmamız yeterli olacaktır. Hesabımızı dondurduktan 24 saat sonra tekrar hesabımızı aktif hale getirebiliriz.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagram hesabımızı nasıl donduracağımızı anlatmaya çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın   :)

Yorumlar