Instagramda 3D Touch Özelliği



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın 3d touch özelliği hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım siteleri arasında bir numaralı hale gelen Instagram hayatımıza gireli tam 5 yıl oldu.
Instagram bu 5 yıl içerisinde çok büyük değişiklikler yaparak sosyal paylaşım sistelerinin 1 numaralı ismi olamayı başardı. Instagramın bu kadar büyüme göstermesi herkes tarafından takdirle karşılandı.
Bu büyümede Instagramın her gün yapmış olduğu yeniliklerin büyük bir etkisi vardır. Bu yenilikler ile Instagramın kullanımı son derece sevdirmeyi başarmıştır. Bu yeniliklere her geçen günde devam etmektedir.
Geçtiğimiz günlerde de facebook ile ortak olan Instagram büyük ses getirmiştir.



Şimdilerde ise iphone ile ortaklığı sonucu iphonenin akıllı cihazı olan 6s de olan 3d dokunma özelliğini Instagramda kullanmaya başlamıştır. Bu özellik sayesinde iphone ile yapmış olduğu ortaklığı gözler önüne sermiştir. Bu özellik ile iphone 6s ve 3d dokunma özelliği olan diğer iphone cihazlarını kullanan kişiler aynı zamanda Instagram kullanımında da iphonenin sağlamış olduğu 3d dokunma özelliklerinden yararlanabilmektedirler.

Bu özellik ile bir çok işlemi kolaylıkla yapabilen iphone kullanıcıları bu özelliği oldukça beğenmişlerdir. Kullanmaya devam etmektedirler.

Instagram yapmış olduğu bu yaratıcı fikirleri her zaman geliştirerek kullanıcı sayısını arttırmaya devam etmektedir. Bu şekilde izlemiş olduğu yol sayesinde şuan 500 milyon kullanıcıyı aşan bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başarmıştır.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın 3d dokunma özelliği hakkında bilgiler vermeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın  :)

Yorumlar