İstanbulda En Çok Resim Paylaşılan 5 Yer

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle istanbulda en çok resim paylaşılan 5 yeri göstermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram herkezin ilgisini çeken fotoğrafların paylaşıldığı bir uygulamadır. Bu uygulamada milyonlarca fotoğraflar paylaşılmaktadır. Bu resim çekilen yerler arasında da istanbul bulunmaktadır. Türkiyenin kültür başkenti olan istanbulda olağanüstü mekanlardan bulunmaktadır ve bu mekanlar Instagramda paylaşılmaktadır.

İstanbulda en çok resim paylaşılan mekanları gelin hep beraber öğrenelim.

1) SULTAN AHMET CAMİİ

Sultan Ahmet camii osmanlı padişahı 1.Ahmet tarafından tarihi yarım adada yaptırılmıştır.
Halen ibadete açık olan camiye her gün yüzlerce  turist ve yerli insan ziyaret etmektedir.  Bu camiyi fotoğrafçılar ziyaret edip güzel fotoğraflar çekmektedir.




















2) GALATA KULESİ 

Galata kulesi 528 yılında inşa edilmiştir. Haliçi ve boğazı kuşbakışı gören galata kulesi istanbulun simgesi haline gelmiştir. Her gün yüzlerce fotoğraf çekilip paylaşılan mekanlar arasındadır.




















3) TAKSİ MEYDANI

Taksim meydanı istanbulun en işlek caddesi olarak kabul edilmektedir. Turistlerin de uğrak yeri hakine gelen taksimde sıkça resimler çekilip sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanmaktadır.


4) KIZ KULESİ 

İstanbul Üsküdar da bulunan kız kulesi estetikliği ve eşsiz manzarası ile dikkat çekmektedir. Hatta dizi ve filimlerde bile yer almaktadır. Vapur ile ulaşımı sağlanan kız kulesi her gün yüzlerce insanı ağırlamaktadır.































5) 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ

İstanbulun iki yakasını birleştiren adeta istanbul denince akla ilk gelenlerden olan 15 temmuz şehitler köprüsü muhteşem manzarası ile insanları büyülemektedir. Eski adı boğaz köprüsü olan köprü 15 temmuz 2016 hain saldırı sonunda değiştirilerek 15 temmuz şehitler köprüsü olarak değiştirilmiştir. İstanbula gelindiği zaman çamlıca veya başka bir yerden istanbula kuş bakışı bakılarak görülmesi geren bir köprüdür.
























Evet arkadaşlar bugün sizlerle istanbulda en çok ilgi duyulan ve resim paylaşılan 5 yeri göstermeye çalıştım umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle

Hoşçakalın, Takipte kalın...

Yorum yapmayı unutmayın :)






Yorumlar