Instagramda Yapılan Yenikler.



Merhaba arkadaşalar bugün sizlerle Instagramda yapılmış olan yenilikleri anlatmaya çalışacağım.

Bir sosyal paylaşım sitesi olan Instagram her geçen gün yeniliklerine yenilik katmaktadır. 
Bu yenikleri önceden araştırıp eksik duyalan ihtiyaçları tespit ederek kullanıcılara sunmaktadır ve bu yenlikler kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmektedirler. 

Fotoğraf paylaşım sitelerinin bir numaralı haline gelen Instagram her zaman zarfında farklılıklar yaparak daha fazla kullanıcıya ulaşmayı başarmıştır. Bu başarısınıda son hızla devam ettirmektedir.

Peki Instagramın yeniliklerini gelin hep beraber öğrenmeye çalışalım. 

Takip etmiş olduğumuz kişilerin yapmış oldukları hareketleri hareketler bölümünden öğrenebilmekteyiz. Bu sayede takip ettiğimiz kişilerin kimleri takip ettiğini, kimlerin fotoğraflarını beğendiğini görebilmekteyiz. 
Şimdi ise bu hareketlilik bölümüne bir yeni bölüm eklendi. Bu bölümde ise takip bildirilerimizi göreceğiz bu sayede ortaya çıkan karışıklık son bulmuş olacak. 

Bir diğer yenilik ise takip ettiğimiz kişilerin profiline eriştiğimiz zaman bu kişilerin nerelerde fotoğraf  paylaştığını yani konumlarını görebilmekteydik. Yapılan yenilik ile artık nerelerde fotoğraf paylaştıklarını yani konumlarını göremeyeceğiz. Fakat fotoğraf paylaşırken konum paylaşma özelliği şuan için sorunsuz bir şekilde kullanıla bilmektedir. 

Şuanda yapmış olduğu yenilikler bu şekildedir. 

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda yapılan yenilikler hakkında bilgiler vermeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. 

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, Takipte kalın...

Yorum yapmayı unutmayın  :) 


Yorumlar