Instagramın Akış Modelini Kullanıcıları Beğenmiyor



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın akış modelinden bahsetmeye çalışacağım.

Sosyal paylaşı sitelerinin en gözdesi halini alan Instagram kullanıma sunulduğu günden bu zamana kadar yapmış olduğu yeniliklerle kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarmıştır.
Yapmış olduğu yeniliklerden bir çoğu nasıl daha güzel fotoğraf paylaşabileceği içindi. Bunun yanında sadece fotoğraf paylaşımına önem vermekle kalmadı. Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu yenilikler ile adından söz ettirmeyi ve herkes tarafından beğenilmeyi başarmıştır.
En çok konuşulan yeniliği ise yapmış olduğu güncelleme sonrasında Instagram tasarımının bütün içeriklerinin yenilenmesi oldu.
Bu yenilik diğer yeniliklere göre adından oldukça söz ettirmişti. Fakat ilk kullanılmaya başlandığı zaman kullanıcıları tarafından beğenilmeyen bu yeni Instagram yüzü şimdilerde oldukça beğenilmekte ve kullanılmaktadır.
Bu yenilik ile adından söz ettirdiği söylemiştim bu yenilik ile birlikte sesini farklı kişilere duyurmayı başarmış ve her gün farklı kullanıcılar kazanmaya başlamıştır.

Fakat bu yeniliklerden bir tanesi varki kullanıcılar tarafından beğenilmemektedir. Bu yenilik ise akış modeli üzerinedir.
Akış modeli nedir diye bir soru sorabilirsiniz. Akış modeli Instagram kullanıcılarının takip ettiği kişilerin paylaşımlarını gördüğü bölümdür.
Bu bölümde ilk zamanlar paylaşımlar sırasıyla sıralanmaktaydı. Bunu beğenmeyen kullanıcılar Instagrama bildirmişler.
Instagram kullanıcılarının bildirimlerine önem verdiği için bu sıralamayı en çok beğenilen kişlerin fotoğrafları üst kısımda yer alıcak şekilde yayınladı fakat bu yeniliğide beğenmeyen kullanıcılar tekrar Instagrama bildirdi.
Fakat şuan için Instagramdan resmi bir açıklama gelmemiştir. Bunun çözümüne en kısa sürede gerçekleştirilmesi beklenmektedir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagram akış modeli hakkında bilgiler vermeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın.

Yorum yapmayı unutmayın    :)


Yorumlar