Instagramda Paylaştığımız Hikayeler Nerede Görünmektedir.



Merhaba arkadaşalar bugün sizlerle Instagramda paylaştığımız hikayeleri nasıl göreceğimizi anlatmaya çalışacağım.

Instagram uygulaması kullanıma sunulduğu günden bu zana kadar yapılan bilen işlevler aracılığıyla kullanımı milyonlara ulaşmıştır.
Fotoğraf paylaşımının 1 numaralı sosyal medya aracı olan Instagram her geçen gün adını farklı kişilere duyurarak büyümektedir.
Son zamanlarda yoğun bir şekilde güncelleme yapan Instagram farklı sosyal paylaşım sitelerine rakip olmaya başlamıştır. Böyle bir rekabete giren Instagram rakip sosyal paylaşım sitelerinin gözünü korkutmayı başarmıştır. Zaten fotoğraf paylaşımının her çeşidini yapabildiğimi Instagram yapmış olduğu son güncelleme ile paylaşılan fotoğrafları hikaye şeklinde takipçilerimize sunan bir güncellemeye imza atmıştır.
Bu hikaye uygulamasına dayalı olan Snapchat in hikaye paylaşımı üzerinden büyük bir ün kazanmıştır. Fakat Instagramın hikaye paylaşımı hakkındaki yeni uygulaması stories snapchat uygulamasının büyük rakibi olmuştur. Bu durum Snapchat'i oldukça etkilemiştir.

Hikayeli fotoğraf paylaşımı ise paylaşmış olduğumuz bir fotoğrafın 24 takipçilerimiz tarafından görülmesi demektir.

Peki paylaştığımız ya da başkalarının paylaşmış olduğu hikayelere Instagramda nasıl ulaşabiliriz.
Bunun için yapmamız gereken çok basittir.
Hikayesini öğrenmek istediğimiz kullanıcının profiline giriş yaparak profil fotoğrafına tıklayarak hikayesini öğrenebiliriz.
Bu yapılan paylaşımlar 24 saat içerisinde silinmektedir. Yani girdiğimiz profilin kullanıcısı 24 saat içerisinde bir paylaşım yapmış ise bu paylaşımları görebiliriz. Aksi takdirde paylaşım gözükmemektedir

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagram kullanıcılarının paylaşmış olduğu hikayeleri nasıl görüntüle bileceğimizi anlatmaya çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle
Hoşçakalın, takipte kalın...

Yorum yapmayı unutmayın    :)

Yorumlar