Instagram Web Desteğini Büyütüyor.



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın web uygulamasının hakkında bilgiler vermeye çakışacağım.

Instagram kullanıma sunulduğu günden bu zamana kadar gözle görülür derecede büyümelere imza attı. Milyonlara ulaşmayı başaran her yaptığı yenilik ilede büyümeye devam etmektedir. 
Genellikle akıllı cihazlarda kullanımı daha yaygın olan Instagram bütün özelliklerini kullana bilme imkanı sunuyor. Yapmış olduğunu her yenilik ile akıllı cihazlarda kullanımı artış göstermektedir. 

Bunun en etken özelliği ise akıllı cihazlara ulaşımımızın daha kolay olmasıdır. Bunu fark ettiği içindirki Instagram akıllı cihazlardaki yeniliklerini he zaman yenilik yapmaktadır.

Bu yenilik ve kullanım sonucunda 500 milyona aşkın kullanıcıya ulaşmayı başarmıştır.

Fakat akıllı cihazlarda yakaladığı bu kullanımı web uygulamasında tam anlamıyla başaramıştır.
Web kullanımında istenilen kullanıma ulaşamama sebepleri vardır.
Bu nedenler ise web uygulamasından paylaşım yapılamamayı örnek gösterebiliriz.  Bu ve benzer işlemleri Instagram web uygulamasında yapamadığımız için web kullanımı istedilen düzeye gelememiştir.

Bunu biraz geç farkeden Instagram arma özelliği,  görüntüleme özelliği gibi bazı kullanımları web  sitesine aktarmıştır. İlerleyen zamanlarda web kullanımı arttırmak için bazı yeniliklerde imza atacağı beklenmektedir. 
Fakat Instagramın bu konu hakkında resmi bir açıklaması bulunmamaktadır. 

Evet arkadaşlat bugün sizlerle Instagramın web desteği hakkında bazı bilgiler vermeye çalıştım umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın...

Yorum yapmayı untmayın  :)

Yorumlar