Instagramı Nasıl Daha Aktif Kullanabiliriz?



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramı en iyi şekilde kullanmanın yollarından bahsetmeye çalışacağım.

Çıktığı günden bu yana büyük ilgi duyan Instagram her geçen gün daha çok kullanıcı kazanmaktadır. Bu kullanıcıların bazıları kişisel hesaplardan bazıları ise satış hesaplarından oluşmaktadır. Instagramı daha aktif şekilde kullanan kişisel hesaplar ve satış hesapları her geçen gün gözle görülen büyümeler kaydetmektedir.

Peki Instagramı nasıl daha aktif kullanabiliriz gelin hep beraber öğrenelim. 

1_ Paylaşımlarınıza sürekli devam edin günde en az 1 paylaşım yapmaya özen gösterin bu paylaşımları gün geçtikçe nasıl daha dikkat çekiçi hale getire bilirim diye araştırmalar yapın ve bir süre sonran günde 1 değilde 3 4 adet paylaşımlar yapın. Bu paylaşımları yaparken takipçilerinizin dikkati çekecek şekilde özen göstererek hazırlamaya çalışın ve bir zaman sonra sayfanızın daha fazla kişi tarafından takip edildiğini ve büyüdüğünü göreceksiniz. 

2_ Fotoğraflarınızı paylaşırken hashtag kullanımına dikkat edin. Ama daha dikkat çeksin diye aşırı hashtag kullanımında bulunmayın. Daha dikkat çekeyim derken planlarınız alt üst olabilir. Bunun için paylaşacağınız resim ile alakalı 3 maksimum 5 hashtag kullanın. Bu hashtag leri kullanırken sizin paylaşımlarınıza benzeyen popüler sayfalardan ilham alabilirsiniz. Bu hashtag kullanımı kişisel hesaplar ve satış hesapları için aynı önemi arz etmektedir. Hashtag kullanımına özen gösteriniz. Bu hashtag kullanımı büyümenizde önemli rol oynayacaktır. 

3_ Resimlerinizi en güzel hale getirmek için filtreler kullanın ama bu işlemi fazlaya kaçmadan ufak dokunuşlarla halletmeye çalışın. Bu şekilde paylaşımlarınız daha fazla kullanıcının dikkatini çekecektir. Instagramın kendi bünyesinde barındırdığı filtreler size yeterli olacaktır. 

4_ Resimlerinizi paylaşırken emojiler kullanın. Emoji kullanımı resimlerinize ayrı bir güzellik katmaktadır. Bu şekilde resinleriniz daha dikkat çekici hale gelecektir ve büyümenizi sağlayacaktır.

5_ Resimlerinizi paylaşırken hitap ettiğiniz kitleyi belirleyip aynı içerikli resimler paylaşın.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagram uygulamasını nasıl daha aktif bir şekilde kullana bileceğimizi anlatmaya çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. 

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle
Hoşçakalın, takipte kalın…

Yorum yapmayı unutmayın :)



Yorumlar