Instagram Gönderi Bildirimleri Nasıl Açılır ?

Merhaba arkadaşlar bugün sizler oldukça popüler olan sosyal paylaşım sitesi Instagramda gönderi bildirimi açma.

Peki gönderi bildirimi nedir?
Gönderim bildirimi Instagram da takip ettiğiniz sayfaların (bunlar satış hesapları olabilir, popüler hesaplar olabilir, kişisel hesaplar olabilir ya da sizin beğendiğiniz bir sayfa olabilir) her yaptığı paylaşımdan sizi haberdar etmektedir. Yani siz Instagramda gezinmeseniz bile gönderi bildirimini açtığınız sayfalar paylaşım yaptığı zaman Instagram otomatik olarak size bildirim göndermektedir.

Peki bu işlev ne işe yarar?
Siz gönderi bildirimlerini açtığınız zaman açtığınız her sayfanın paylaşımlarından haberdar olamaktasınız. Bu sayede yapılan paylaşımların hepsinden anında görebilmektesiniz. 

Gönderi bildirimi nasıl açılır? 
Haberdar olamak istediğiniz sayfanın profiline giriş yapıyorsunuz ve her hangi bir paylaşımının sağ üst köşesinde yer alan (…) simgesine tıklayıp orada çıkan seçeneklerden (Gönderi Bildirimini Aç) butonuna tıklamanız. Bu işlemi yaptıktan sonra bütün paylaşımlardan haberdar olmaktasınız. 

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda gönderi bildirimi nasıl açılaçağı ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım.Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. 

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, Takipte Kalın 
Yorum yapmayı unutmayın :)

Yorumlar