Instagram da Repost Nasıl Yapılır?




Merhaba arkadaşalar bugün sizlerle Instagram uygulaması olan repost hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram fotoğraf paylaşımı açısından 1 numaralı bir resim paylaşım uygulaması haline gelmiştir. Milyonlarca kullanıcıya sahip Instagram her geçen günde bir çok kullanıcıya sahip olmaktadır.
Bu sosyal paylaşım sitesinde farklı uygulamalar kullanılabilmektedir. Bunlardan bir taneside repost denilen bir uygulamadır.

Peki bu uygulama nedir ne işe yarar gelin hep beraber öğrenmeye çalışalım.
Repost nedilen uygulama bir kişinin paylaşmış olduğu resmi kendi sayfanızda paylaşan kişinin adı altında paylaşmanızdır. Bu sayede fotoğrafın sahibini ön plana çıkarmış oluyorsunuz ve sizi takip eden kişiler tarafındanda görülmesini sağlıyorsunuz.
Bu uygulama facebookta paylaş twitter da retweet işleminin benzeridir. Yani sizin facebook ya da twitter yaptığınız bu işlem Instagramda repost adını almıştır.

Peki bu işlemi nasıl yapabiliriz?
Bu işlemi yapmak oldukça kolaydır.
İlk yapmamız gereken Repost uygulamasına Instagram hesabınızı yazarak giriş yapıyoruz. Sonrasında ise beğendiğimiz kişinin fotoğrafını seçip alt kısmına açıklam, filtre vs. gibi değişiklikler yapıyoruz. Sonrasında ise (SHARE PHOTO) butonuna basarak kendi Instagram hesabınızda paylaşmış oluyorsunuz. Resmi paylaştıktan sonra resmin sol alt kısmında paylaşmış olduğunuz kişinin kullanıcı adının çıktığını göre bilirsiniz.



Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın uygulaması olan Repost hakkında bilgiler vermeye çalıştım. 
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. 

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle
Hoşçakalın, Takipte kalın...

Yorum yapmayı unutmayın :)



Yorumlar