Youtube dan Nasıl Müzik İndirilir



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle youtube den nasıl müzik indire bileceğimiz ile ilgili bilgiler vermeye çalışacağım.

Genellikle çoğu kişinin kullandığı youtube den birden fazla işlem yapabilmekteyiz. Bu işlemlerden bir taneside müzik indirmektir. Youtube de son çıkan ve yıllar önceki müziklere ulaşmamız çok kolaydır.

Şimdi müzik indirmek için neler yapmamız gerekir gelin hep beraber öğrenelim.
Müzik indirmek için iki adet sekmeye ihtiyaçımız var bunlardan bir tanesi youtube kendi sitesi bir diğeri ise youtube mp3 dönüştürücü. Bu sekmeleri  hazırladıktan sonra müzik indirmeye başlaya biliriz.
İlk olarak youtube den istediğimiz müziği bulmak ve bu videonun URL sini kopyalayıp açmış olduğumuz youtube mp3 dönüştürücü ye yapıştırmak ve videoyu dönüştür butonuna tıklamak sonrasında dönüştürülen müziği (Download) butonuna tıklayıp indirmek.


Peki videonun URL sine nereden bulabilirim?
Youtube den açmış olduğunuz müziğin üstü tarafın orta kısmında bulunan adres URL adresidir. Bu işlemi ister fare yardımıyla isterseniz klavyenin kısayollarından yapabilirsiniz (CTRL-A ile tümünü seçip kopyalayıp  CTRL-V ile ise yapıştıra biliriz). İşte bu adresi kopyalayıp mp3 dönüştürücüye yapıştırıyoruz.
Fakat youtube mp3 dönüştürücüde süresi 20 dakikayı geçen müzikleri indirememekteyiz.
Bu şekilde müziklerinizi indire biliyorsunuz. Müzik indirmeyi tamamladıktan sonra alt kısımda indirilen müziklere erişe bilirsiniz ( Tümünü Göster) butonuna tıklayarak indirdiğiniz bütün müzikleri bulabilirsiniz. Sonrasında ise dinlemeye başlaya bilirsiniz.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle youtube de nasıl müzik indirileceği ile ilgi bilgiler vermeye çalıştım Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.
Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın, Takip te kalın
Yorum yapmayı unutmayın :)

Yorumlar