Instagramda nasıl takipçi kazanılır ?


Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda nasıl takipçi kazana bileceğimiz hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

İlk olarak yapmamız gereken ilgi ve dikkat çekiçi bir Instagram profili hazırlamak bu işlemi Instagramda popülerlik kazanmış kişisel hesaplardan örnek alarak gerçekleştire biliriz. 
Güzel bir profil hazırladıktan sonra çevremizde bulunan tanıdığımız kişileri takip etmeye başlayalım ve siz gönderdiğiniz istekleri görüp kabul eden kişiler sizi takip etmeye başlayacaktır. 
Sonrasında ise resim paylaşmaya başlaya biliriz. Resim paylaşırken tekrar popüler sayfalardan örnek alarak ilgi çekiçi ve güzel paylaşım yapmaya özen gösterelim. Fotoğrafları küçük dokunuşlarla farklı efektler vermeye çalışalım çünkü resimlerimiz ne kadar kaliteli olursa takipçi sayımız bir o kadar yükselecektir.
Fotoğraflarınıza resimin çekildiği yerin konumuda etkilemeniz takipçi kazanmanızda büyük bir rol oynayacaktır. Bunun yanında yine resim ile alakalı Hashtag ler etiketleye bilirsiniz fakat aşırı hashtag paylaşımı işe yaramamaktadır.
Sizin fotoğraflarınızı beğenmeye başlayan kişiler gün geçtikçe artmaya başlayacaktır ve siz otomatik olarak keşfet kısmına düşmüş olacaksınız sizi takip etmeyen kişiler sizin paylaşımlarınızı görecektir. Bu şekilde paylaşımlarınız o kişilerin ilgisini çekerse sizi takip etmeye başlayacaktır. Yani takipçi kazanmak sizin elinizde siz Instagram hesabınıza ne kadar özen gösterirseniz takipçi sayınızın her geçen gün arttığını göreceksiniz. Benim sizlere tavsiyem hesabınızı herkeze açık konuma getirmeniz eğer siz hesabınızı gizli konumda tutarsanız keşfet kısmına çıkamazsınız ve sizi takip etmeyen kişiler paylaşımlarınızı göremez. 

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda nasıl takipçi kazana  bileceğimiz ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım umarım size yararlı olmuştur. 

Bir başka makalemde görüşmek dileğiyle…

Hoşçakalın, Takipte kalın 
Yorum yapmayı unutmayın :) 

Yorumlar

  1. İnstagram Güvenilir Takipçsi sitesi : takipçi ucuz

    YanıtlaSil
  2. sosyal medya hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız ve çok ucuza instagram takipçi satın almak istiyorsanız bisosyalmedyayı ziyaret edebilirsiniz , bu konuda profesyonel bir şekilde sizlere hizmet sağlamaktayız. instagram takipçi satın al

    YanıtlaSil

Yorum Gönder