Facebook ta Nasıl Fame Olunur



Merhaba Arkadaşalar bugün sizlerle facebook ta nasıl fame olunacağı ile ilgili bilgiler vermeye çalışacağım.

Fame Ne Demek?
Fame olmak demek arkadaşalar sosyal medya sitelerinde herkes tarafından tanınmış biri kişi olmak.
Tanınmış bir kişi olmak için çok çalışmak lazım.
Gelin hep beraber fame olmak için ne tüt çalışmalar yapabiliriz bunlara göz atalım.

İyi bir kişi olmaya çalışın.
Dünya problemlerini takipçilerinizle paylaşın hatta dünya haberlerini ilk sizden duysunlar bu şekilde dikkat çekici hale geleceksiniz ve herkes tarafından tanınmaya başlayacaksınız. Herkezin ilgisini çeken içerikler paylaşmaya özen gösteriniz. Bu tür içerikleri başka popüler kişilerin sayfalarından ilham alarak paylaşa bilirsiniz. Ama aynı içerikleri sakın paylaşmayın çünkü sizi onlardan ayıran bir özellik olması gerekmektedir. Siz sadece onların paylaşımlarından ilham alıp daha güzel şeyler üretmeye özen gösterin.

Etkileyici yazılar paylaşın.
Yazılarınızın ilgi çekici olamasına özen gösteriniz.
Şekilli yazılar yazmaya çalışın. Çünkü bu yazılar kullanıcılar tarafından daha hoş karşılanmaktadır. Bu sayede de fame olma yolunda ilerlemeye devam edeceksiniz. Uzun yazılar yazmaktan kaçının çünkü kullanıcılar uzun yazılardan hoşlanmamaktadırlar. Kısa ve öz yazılar yazın.

Dikkat çekici ses tonu.
Ses tonunuza çok dikkat edin etkileyici bir ses tonunuz varsa onu en iyi şekilde kullanmaya çalışın.
Eğer etkileyici bir ses tonunuz yoksa sesinizi eğitmeye çalışın. Çünkü etkileyici bir ses tonu kullanıcılar tarafından daha ilgi duyulmaktadır.

Resimlerinize dikkat edin.
Resim çok önemli resimler sizin kişiliğinizi anlatsın ve dikkat çeksin. Çünkü takipçilerinizin hafızasında daha çok resim kalmaktadır. Bu sayede sayılı kişiler arasına girmiş olacaksınız.

Sizi takip eden kişilere dikkat edin.
Sizi takip eden kişiler önemli çünkü takip eden kişileri ortalamasını alıp ona göre paylaşımlar yapmanız gerekmektedir. Bu şekilde daha çok takipçiye ulaşmış olacaksınız.

Evet arkadaşalar bugün sizlerle facebook ta nasıl fame olunacağı ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım. Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, Takipte kalın.
Yorum yapmayı unutmayın :)















Yorumlar