Instagramda Nasıl Fotoğraf Paylaşılır


Merhaba Arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda nasıl fotoğraf paylaşabileceğimiz ile ilgili bilgiler paylaşacağım.

Öncelikle Instagramda fotoğraf paylaşa bilmemiz için Instagram uygulamasına kayıt olmamız gerekmektedir. Instagrama kayıt yapabilmek için Instagramın uygulamasından yararlana biliriz.

Uygulamaya girdikten sonra ekranın alt kısmında bulunan fotoğraf logosuna tıklıyoruz ve karşımıza üç bölüm çıkıyor kütüphane, fotoğraf, video siz kendi isteğinize göre cihazınızın galerisinde bulunan resimleri paylaşabilir ya da anında fotoğraf veya video paylaşımı yapabilirsiniz. Bu işlemi bitirdikten sonra ekranın sol üst köşesinde bulunan (İLERİ) butonuna tıklayarak bir sonraki aşamaya geçiyorsunuz.
Bir sonraki aşamada ise paylaşımınıza Instagramın size sunmuş olduğu filtreleme yöntemlerinden bir tanesi seçim yapıp resminizi daha kaliteli hale getire biliyorsunuz bu işlemi bitirdikten sonra tekrar ekranın sağ üst köşesinde bulunan (İLERİ) butonuna tıklayıp son aşamaya geçmiş oluyorsunuz. Bu aşamada ise paylaşacağınız resimin ya da videonun altına açıklama yazabiliyorsunuz, Instagramdaki takipçilerinizden olanları paylaşımlarınızın üstüne etiketleye biliyorsunuz, Bulunduğunuz ya da istediğiniz bir yerin konumunu ekleyebiliyorsunuz. Facebook, Twitter, Tumblr, Flickr gibi başka sosyal paylaşım sitelerinde anında paylaşım yapabiliyorsunuz.
(Son aşamada bahsetmiş olduğum işlemleri boşta bırakabilirsiniz. Tamamen sizin isteğinize kalmış bir durum söz konusudur.
Bahsetmiş olduğum işlemler bittikten sonra ekranın alt kısmında bulunan paylaş butonuna basıp resminizi paylaşmış oluyorsunuz.

Resimlerinizin daha dikkat çekiçi hale getirmek için farklı filtreleme uygulamalarını kullana bilirsiniz.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda nasıl fotoğraf paylaşılacağını anlatmaya çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.
Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle

Hoşçakalın, Takipte Kalın
Yorum yapmayı unutmayın :)



Yorumlar