Snapchat Yeni Güncelleme Özelliği

 Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle Snapchat uygulamasının yeni güncellemesi hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

Snapchat filtreleme özelliği sayesinde pek çok kişi tarafından sevilen bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz. Snapchat uygulamasının filtreleri başka hiçbir sosyal medya platformunda bulunmamaktada ve kişiler bu filtreleri kullanarak çok fazla resim çekebilmektedirler.

Snapchat sürekli yeni yeni güncellemeler yaparak kullanıcılarını mutlu etmektedir. Snapchat uygulamasının yeni güncellemesi sayesinde sizde çok basit bir şekilde fotoğraflarınıza renk katma şansına sahip olabiliyorsunuz. Birçok figür ile eğlenceli filtreler bulabilmeniz mümkündür. 


Bununla birlikte artık yalnızca bir snapi bir kişi ile paylaşmak ve bir kişinin görmesini sağlamanız da mümkündür. Bu özellikler birçok sosyal medya platformlarında yer almaktadır. Instagram başta olmak üzere Facebook ve Skype da Snapchat uygulamasının güncellemelerini sürekli paylaştığını görebilmekteyiz. Bu özellikleri sizde kullanmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Google Play üzerinden Snapchat uygulamasını indirerek kayıt olmaz yeterli olucaktır.


Evet arkadaşlar bugün sizlere Snapchat uygulamasının yeni güncellemesi hakkında bahsetmeye çalıştım.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...



Yorumlar